Beige Gabor Pumps 2701 Gabor

4w76d4lpOH
Beige Gabor Pumps 270.1 Gabor
Info Roze Fred de la Bretoniere Loafers 120010001 Fred de la Bretoniere
 • Nieuws
 • Zwemmen
 • Zwemles
 • Zaalsport
 • Hassia Petra 1744 Zwart
 • Witte Ama Brand Deluxe Sneakers 830 Ama Brand Deluxe
 • More More Trui
 • Esprit Vest
 • Warehouse Pantalon
  Misstanden in de rechterlijke en bestuurlijke macht
  Naar de inhoud springen
  Why I love JimmyFiles
  Zwarte Via Vai Loafers 5011059 Via Vai

  RECTIFICATIE

  Geplaatst op Beige Van Lier Riem R7420 Van Lier
  door Ipanema Summer III Baby Blauw

  Op last van de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland in zijn vonnis van 9 mei 2018 verklaart:

  Op deze website en elders heb ik in diverse schrijfsels gesuggereerd dat Faek Mustafa getuige zou zijn geweest van de moord op Marianne Vaatstra of anderszins direct bij de moord betrokken zou zijn. Deze suggestie is onjuist. Ik heb in de omstreeks tien jaar dat ik mij met deze zaak beziggehouden heb, geen enkel deugdelijk bewijs voor deze suggestie kunnen vinden.

  Wim Dankbaar

  Van: “Voorzieningenrechter civiel (Rechtbank Noord-Holland)” Datum: 23 mei 2018 17:08:50 CEST Aan: Wim Dankbaar < [email protected] > Onderwerp: Antw.: Mustafa vs. Dankbaar

  Datum: Onderwerp: Antw.: Mustafa vs. Dankbaar

  Geachte meneer Dankbaar,

  Het uitgangspunt is dat de rechter via zijn vonnis spreekt. Daar zult u het dus mee moeten doen. De vraag hoe lang het gebod geldt staat niet in het vonnis en kan daarom niet worden beantwoord.

  Met vriendelijke groet,

  Van: Wim Dankbaar [ Zwarte Converse Sneakers STAR PLAYER MID 2V Converse
  ] Verzonden: dinsdag 22 mei 2018 13:29 Aan: Voorzieningenrechter civiel (Rechtbank Noord-Holland) Onderwerp: RE: Mustafa vs. Dankbaar

  Verzonden:

  Geachte mevrouw Beentjes,

  Ik heb deze zaak zonder advocaat gedaan. Waarom zou ik me dan moeten wenden tot een advocaat om een simpel antwoord te krijgen op de vraag hoe lang de rechter Mr. Roëll) heeft bedoeld dat de door hem gelaste rectificatie op mijn site moet staan? Dit slaat nergens op! Waarom kan de rechter zijn vonnis niet even duiden? Of is dit een zodanige misslag dat ik de rectificatie niet eens hoef te plaatsen? Wat zegt Mr. Roëll nu? Dat als ik de vraag via een advocaat stel, hij wel antwoord wil geven? En dat kan hij niet rechtstreeks aan mij, of via u?

  op 06 mei 2015 Tags : Converse Breakpoint Ox Suede Gum Beige
  , Vrijwaring , Geox J Agata C J3449C Zwart

  Waarom zou je een vrijwaring opnemen in de statuten van een zorginstelling? Het antwoord is helder: omdat een vrijwaring opnemen werkt. In dit artikel alles over het waarom van vrijwaringen.

  De drie belangrijkste voordelen en redenen om een vrijwaring in de statuten op te nemen

  1. Er hoeft niet per bestuurder onderhandeld te worden over de vrijwaring omdat deze automatisch voor iedere bestuurder geldt als het in de statuten zo staat opgenomen. 2. De vrijwaring is voor iedereen kenbaar omdat de statuten van de zorginstelling worden gedeponeerd bij het handelsregister. 3. De notariële akte van statutenwijziging geldt als dwingende bewijskracht.

  Een vrijwaring houdt in dat een bestuurder –op enkele uitzonderingen na- gevrijwaard wordt van zijn aansprakelijkheden. Stel. Een bestuurder wordt aansprakelijk gesteld en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade niet. Dan kan een vrijwaring ervoor zorgen dat de zorginstelling de schade vergoedt waarvoor de bestuurder aansprakelijk is gesteld.

  Een vrijwaring werkt alleen voor externe aansprakelijkheid. Lees hierover meer in ons e-book over bestuurdersaansprakelijkheid . Van externe aansprakelijkheid spreken we bijvoorbeeld als crediteuren, patiënten of andere mensen of organisaties van buiten de zorgstelling de bestuurders daarvan aansprakelijk stellen.

  Ter vergelijking: een voorbeeld van interne aansprakelijkheid is als een raad van toezicht een bestuurder aanspreekt op zijn beleid en hem aansprakelijk stelt. Ook zou een nieuwe bestuurder een oud-bestuurder kunnen aanspreken op zijn beleid en hem kunnen aansprakelijk stellen. Dit is dus iemand van binnen de zorginstelling.

  Als een bestuurder handelt op een manier die ernstig persoonlijk verwijtbaar is, of als er sprake is van opzet en bewuste roekeloosheid, geldt de vrijwaring in beginsel niet. Ernstig persoonlijk verwijtbaar handelen is bijvoorbeeld de situatie dat een bestuurder een greep uit de kas doet.

  Vergoedt de verzekering de kosten van bestuurdersaansprakelijk niet (geheel) als een bestuurder aansprakelijk gesteld is? Dan betaalt de zorginstelling de (overige) kosten aan de bestuurder. Zoals eerder gezegd, zijn hier uitzonderingen op.

  Connecteer met 80.396 abonnees

  Content
  Careers
  Events